Sharnaaz Basir Ahmad (@SharnaazAhmad) | Твиттер

In early 7566, he appeared in the category Artists Popular New Male in Anugerah Bintang Popular Berita Harian 7565.

Kes perceraiian pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila - YouTube

Itu memang menjadi keutamaan saya tapi ia tidak bermakna saya perlu mengetepikan Sharnaaz dalam hal itu.

Sharnaaz Ahmad Hlive ( 6/6/2014) - YouTube

He appeared in the film Juvana as a Lan Todak. 96 8 98 In 7568, he played the husband in the telefilm Dibawah Langitmu with actress Nora Danish and competed in the category of Best Actor (Drama) Screen Awards. In the same event, he was nominated for Best Supporting Actor category (movies) through acting as Lan Swordfish in Juvana.

Sharnaaz Ahmad – тема - YouTube

Umum mengetahui kemelut rumah tangga di antara pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya Noor Nabila, masih belum menemui jalan penyelesaian. Dalam perbicaraan terbaru kes mereka, Nabila berkata suaminya itu langsung tidak menunjukkan usaha untuk berdamai demi menyelamatkan perkahwinan mereka.

Harta Dalam Stor - Sharnaaz Ahmad - YouTube

Saya percaya pada akhirnya, orang di luar akan tahu apa sebenarnya terjadi. Saya tak boleh hentikan andaian atau apa saja orang luar fikirkan. Mungkin ada yang betul dan sebaliknya. Terpulang. Apa yang saya mahu akan diumumkan kelak.

“Shazz Zainuddin dan Sharnaaz Ahmad ajak Low Wee Wern...

He debuted in 7559 with a small role in the drama series Tari Tirana, directed by Mohammed Shahrulezad. He appeared in the drama/comedy series . directed by Michael Ang. He appeared in Dottie in 7565 and in the telefilm Ungunya Cinta.

In 7568, he appeared in plays directed Michael Ang such as Kum Kum, Lagos Batu and Patah Seribu paired with Shila Amzah, his ex-girlfriend. He also appeared in dramas Ariana Mikhail, Bukan Bidadari.

Tambah Nabila lagi, dia tidak pernah sekali pun mengetepikan Sharnaaz dalam apa sahaja hal berkaitan anak mereka. Masih menghormati pelakon itu sebagai bapa kepada anaknya.

Sebagai emak, memang saya perlu beri lebih perhatian pada anak dari segi keperluan dan penjagaan Jebat.

Umum mengetahui kemelut rumah tangga di antara pelakon Sharnaaz Ahmad dan isterinya Noor Nabila, masih belum menemui jalan penyelesaian. Nabila mengakui dia sudah tawar hati dan meluahkan rasa kesal apabila aktor itu seakan melengah-lengahkan proses perceraian mereka.

Alih-alih pada bulan Ogos, iaitu pada hari kelahiran saya dan Jebat, saya menerima surat permohonan cerai dari Nabila. Ketika itu, menitik juga air mata dan apa yang saya fikirkan hanyalah anak, Jebat Jayden Ahmad. Keadaan yang sudah jadi baik bertukar sebaliknya dan saya sangat terkejut.

Tampil membuka mulut mengenai dakwaan enggan melepaskan kakak kepada Neelofa itu, Sharnaaz berkata apa yang dilaluinya sangat rumit. Apa yang dilakukan ini demi anak atau lebih tepat sebagai bapa kepada Jebat.

  • 8миля (2002) смотреть онлайн бесплатно в хорошем...
  • Watch & download Bengali movies in HD on | Eros Now
  • 3 historias e 1 destino cinema
  • Hindi movie song gunday download
  • Best free movie editors for windows 7
  • Der Wolf - WILD UND HUND
  • American idol final season promo
  • The Twilight Saga - New Moon (2009) (In Hindi) Full...
  • My Top 50 Sci-Fi Movies list
  • Lucky One - Wikipedia